Det har utrolig nok gått 7 år siden en håndfull gamle kolleger etablerte NextBridge. Disse årene har vært preget av opp- og nedturer i skjønn forening, men aldri har det gått så bra som nå.
Nå har vi samlet 30 av de mest erfarne folkene innen BI, analytics og data science, og det er en fantastisk gjeng!

Nærmere 70 kunder har vi bistått i disse årene, hvorav 15 av Norges 50 største virksomheter. Det er en tillit som vi er ydmyke overfor, og som vi strekker oss langt for å fortjene hver dag.

Vi får stadig flere uoppfordrede henvendelser fra kunder som ønsker vår hjelp, fra konsulenter som vil jobbe hos oss, og fra organisasjoner som vil at vi skal holde foredrag for dem. Dette er de KPI’ene vi satte for 7 år siden, og som vi har styrt etter hver dag siden da. Det er godt å se at visjoner og KPI’er faktisk virker i praksis.

Med alle konsulentene, rådgiverne og data scientistene i oppdrag er vår største utfordring å finne flere gode folk å ansette. De vokser ikke på trær, og vi vil ikke fire på kvalitetskravene selv om etterspørselen er kraftig. Vi skal fortsette som vi har gjort i disse 7 årene; jevnt og trutt skyve på svinghjulet, så vil de gode folkene komme til oss og de mest krevende kundene vil ha vår bistand.

En stor takk til de tøffeste kollegene, som aldri ga opp håpet. Og en stor takk til våre kunder for tilliten.

Vi går for 7 til!