Halvparten av dagens jobber blir overtatt av roboter. Hvilke roller trenger dette nye arbeidsmarkedet?
Vi er ved et tipping point i den teknologiske utviklingen. Herfra vil utviklingen gå eksponentielt raskere. Er du forberedt? 


Lars Rinnan er en etterspurt foredragsholder innen kunstig intelligens og CEO i NextBridge Group. Han vil i et timeslangt foredrag gi studenter ved Høyskolen i Kristiania et innblikk i hva som skjer, hvorfor det skjer, hvor raskt det skjer og hvordan det vil påvirke alle roller og bransjer, samt alles privatliv. Hvordan kan studentene sikre at deres faglige utvikling støttes av AI (artificial intelligence) og hvordan kan de tilpasse seg arbeidsmarkedets behov fremover? Dette belyses i foredraget, som avholdes 5. okt. Initiativtaker er Annette Kallevig, som underviser i Digital Marketing.


Lars gir også en “gründerbonus” i foredraget: 5 velmente råd for deg som vil starte noe selv, fra en som har startet 6 selskaper på 7 år, og gjort alle feilene i boken. Og i tillegg en erkjennelse av det er ok, til og med nødvendig, å tørre å “fuck-up”. Holder man ut vil man lykkes til slutt.