NextBridge Analytics AS !

NextBridge Analytics AS er NextBridge Group sitt dedikerte selskap innen Big Data og IoT Analytics, og er en av de få rene tjenesteleverandørene i Norge på dette området. Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.

“Vi jobber med kunders ideer for maskinlæring og kunstig intelligens i prosjekter. I prosessen forbedrer vi disse med våre egne erfaringer for å skape helt ny tenkning – Inge Grini (Ceo)”

smartcity-logo

Spesialområder er selskapets konsepter som inkluderer bla gamification basert på Big Data for energibransjen, skreddersydde løsninger for SmartCity, samt Asset Performance og Operational Analytics innen industri, samferdsel og infrastruktur.

smartenergy-logo

Vi elsker imidlertid å løse utfordringer med data og ser verdien av tverrfaglig samarbeide. Derfor ønsker vi velkommen alle typer prosjekter.

Vi skal være det fremste miljøet på innovasjon og avansert analytics i Norge, og tiltrekker oss noen av de beste forskere og kandidater på bakgrunn av dette miljøets sammensetning og strategi. NextBridge Analytics tilbyr en spennende mulighet for spesialister som ønsker å grave seg dypt ned i tverrfaglige AI & maskinlæringsprosjekter, og bidra til innovasjonskraften i Norge. Vi ønsker potensielle kandidater velkommen til å ta kontakt. Se nærmere beskrivelse av oss her. Være med på dette? Da er NextBridge Analytics muligens stedet for deg.

Selskapet er et samarbeid med Amesto Group innen deres intraprenør-initiativ. Selskapet samarbeider tett med de øvrige selskapene i NextBridge Group, og tilbyr dermed komplette ende-til-ende Big Data-løsninger.

Les om våre ansatte Data Scientists her.