NextBridge Insight

NextBridge Insight AS er eierselskapet til konferansen Gurus Of Business Intelligence (GOBI). Dette er Norges største BI-konferanse, og gjennomføres årlig i Oslo Spektrum. Konferansen trekker hundrevis av deltakere, fra både forretningssiden og teknisk side. GOBI er teknologi- og leverandøruavhengig, og er derfor åpen for alle leverandører av BI-software og konsulenttjenester. Flere titalls leverandører er partnere hvert år på GOBI, og det legges vekt på å skape et spennende expo-område.

 

 

Norges største BI-konferanse

Hovedfokus på konferansen er fag og ikke salg, og konferansen trekker derfor inn de aller beste foredragsholderne i verden innen BI, Analytics og Big Data, altså guruene. Tidligere foredragsholdere inkl Wayne Eckerson, Cindi Howson, Barry Devlin, Moritz Stefaner, John Foreman, Timo Elliott, Marc Reguera, Marc Teerlink, James Richardson, Steve Jones, Bjarte Bogsnes, Robert Kosara, Frank von Ham, Martha Bennett, Thomas Anglero, Mark Torr og Ståle Økland, for å nevne noen.

Konferansen er en one-stop-shop for alle som er interessert i hva som rører seg innen fagfeltet, enten de er på utkikk etter teknologi og leverandører til sin første BI-løsning, eller er erfarne BI-brukere som søker inspirasjon fra de beste. GOBI søker, i likhet med NextBridge, å være nyskapende og innovativ. Derfor har man gjennomført alternative presentasjonsformer, som tweet-drevne paneldebatter med guruene, lyntaler, Data Viz Challenge med live lynpresentasjoner av de ledende aktørene i datavisualiserings-markedet, og Data Science Challenge hvor data scientists fra de ledende leverandørene løser en analytisk utfordring live på scenen, samt presentasjon av Norges bredeste modenhetsundersøkelse; BI-barometeret.

Selskapet ble startet av NextBridge i 2013, og i 2015 kom Amesto Group og Macsimum Event inn på eiersiden.

Les mer om GOBI på http://www.gurusofbi.no/.

På Vimeo finner du 40 videoer fra GOBI-konferansene: https://vimeo.com/gurusofbi