Leder i NextBridge Group, Lars Rinnan, var en av speakerne på konferansen “Kvinner som våger” i regi av Kvinnovasjon Østfold og Follo. Konferansen gikk av stabelen på Litteraturhuset i Fredrikstad 28. okt. 2016, og var godt besøkt. Lars delte sine erfaringer med å etablere 5 selskaper under NextBridge-paraplyen ila 6 år. Han ga 5 råd til gründere, basert på hans artikkel i Hegnar Kvinner. Innlegget var oppdatert med et sjette råd, om hvorfor ta sjansen på å starte et selskap akkurat nå, basert på den omveltningen som digitalisering medfører. En rekke yrker står i fare for å bli automatisert bort og erstattet av algoritmer og roboter, og ikke bare enkle yrker men også leger, advokater og jagerflygere blir nå utfordret av stadig bedre algoritmer og kunstig intelligens. Dette er både en mulighet og en trussel, avhengig av hvordan man ser på situasjonen.

Mer om konferansen i denne artikkelen fra Østlandets Blad: kvinnelige-gru%cc%88ndere-i-follo-er-best-i-norge.