NextBridge Analytics vil stå sammen Microsoft på stand, og vil presentere våre unike konsepter for Gamification innen kraftbransjen og SmartParking for større byer, begge basert på analyse av Big Data vha Microsoft Azure Cortana Intelligence Suite.

Nordic Edge er en ideell arena for å promotere disse konseptene, og vi ser frem til konferansen 6.-7. oktober i Stavanger!

Om konferansen:

Ved å bringe sammen de beste hodene og de beste hendene, vil Nordic Edge være en konferanse for inspirasjon, innsikt og handling som du ikke vil gå glipp av.

På Nordic Edge Expo vil du møte publikum og beslutningstakere fra byer og kommuner, smarte teknologileverandører , endringsselskaper, start-ups, fremtidsrettede universiteter og dynamiske organisasjoner.

Nordic Edge kombinerer en to-dagers konferanse med førsteklasses talere fra Norden, resten av Europa, USA og Asia med en utstilling som dekker et bredt spekter av emner og temaer knyttet til smarte, teknologiske løsninger som:
• Smart Living
• Citizen engasjement
• By Governance
• eHelse og omsorgs
• Energi / Renewables
•Mobilitet
• Bygninger og infrastruktur

http://www.nordicedge.org/