NextBridge Analytics AS har utviklet et unikt konsept for gamification innen energibransjen, og pitchet dette for store aktører på Næringsforeningen i Trondheimsregionen og UT-prosjektets energikonferanse.

NextBridge Analytics, som er NextBridge Group sitt selskap innen Big Data Analytics og IoT, fikk god respons fra energiaktørene på pitchen og konseptet, og vant premie for beste og mest relevante presentasjon, blant de 16 selskapene som pitchet.

Konseptet handler om å bruke både store og små data til å gjøre strøm relevant og interessant for kundene, gjennom bruk av gamification. Leder for NextBridge Group, Lars Rinnan, tror dette kan være redningen for lavinteresseproduktet strøm og aktørene som lever av å selge produktet. Du kan lese mer om dette i hans blogginnlegg.

NTE har skrevet en bloggpost om den vellykkede konferansen.